Årsresumé 2014

Det har varit ett spännande år och vi på Tailored Training SR vill gärna dela med oss av några av våra favoriter.

Våra klienter
Självklart är alla ni, våra klienter, hjärtat i vår verksamhet. Det är och har varit enormt inspirerande att få träna er under året. Framför allt är det alltid lika roligt att se er utvecklas, se hur ni tar till er nya övningar och hur ni krigar för att få resultat. Vi hoppas att ni är lika nöjda som vi är!

B.E.S.T
Balance-Endurance-Strength-Training, som B.E.S.T står för är vår Uthomhusträningen i Rålambshovsparken. B.E.S.T har verkligen varit en succé under år 2014. Träningspassens fokus har varit kombinationen av balans, uthållighet, styrka och rörlighet. Något som fungerat väldigt bra. Vi kommer fortsätta med B.E.S.T även nästa år och längtar efter att få träna er ute i vårsolen. Exakt startdatum för B.E.S.T släpps i slutet av januari 2015.

IMG_1289

Ny webbplats
Innan 2014 hann lida mot sitt slut såg vi till att uppdatera designen för vår sajt. Nu kan ni surfa in på tailoredtraining.se via er dator, surfplatta eller mobil och uppleva en design som anpassas beroende på enhetens skärmstorlek. Vi hoppas att ni uppskattar detta.

Sajten i mobilläge

Sociala medier
Det har varit kul att följa många av er och vi hoppas att ni uppskattat de uppdateringar vi delat med oss av. Vi har försökt uppdatera er med inspirerande och matnyttiga träningsinlägg i alla våra sociala medie-kanaler. Nästa år lovar vi ännu fler grymma träningstips. Ni följer väl Tailored Training SR på Instagram, Facebook och Twitter?

Nu ser vi till att ha riktigt skoj de sista timmarna av 2014, sedan kör vi på så det ryker igen nästa år. Gott nytt år!