Personlig träning

Skräddarsydd personlig träning

Med hjälp av vår PT och coach Sandra Rusk erbjuder vi personlig träning där vi fokuserar på att skapa ett program som skräddarsys utifrån dina förutsättningar och mål. Träningen ska vara rolig och varierande, men framförallt vill vi hjälpa dig nå de resultat du vill ha.

Vi har sedan 2007 arbetat med personlig träning och kan idag erbjuda följande:

Sedan 2015 har vi även haft en mängd klienter som önskat skadeförebyggande träning och rehabträning i kombination med behandling av bl.a kors- och ledbandskador, artros, fotskador, smärta i ländrygg, bäcken och höfter.

Utifrån dina behov och mål kommer vi lägga upp en plan för hur din träning kommer se ut och hur du mest effektivt når dit du vill. Det finns även möjlighet att komplettera din träning med kostrådgivning som inriktar sig på att ge dig mer energi i vardagen, minska stress, förbättra immunförsvaret eller viktnedgång.

Självklart hjälper vi dig oavsett om du är nybörjare, träningsvan eller elitidrottare. Vi vet att alla kan utveckla sin träning!

personlig träning

Hur och var?

Pris, personlig träning, från 980 kr/timme (inkl. moms).

Även under hela 2023 fortsätter, vi att erbjuda grenspecifik fysträning inom samtliga racketsporter, handboll och fotboll. Exakt prisuppgift för denna tjänst lämnas  vid förfrågan.

Betalningsvillkor:
Betalning sker innan första träningspasset eller enligt särskild överenskommelse.

Tailored Training SR håller till på hotell Clarion Sign vid Norra Bantorget, (inget medlemskap krävs). Det finns även möjlighet att komma ut till kunder som har en egen träningslokal. Vid resor utanför Stockholmsområdet tillkommer reskostnader.

Under perioden aug-oktober finns det även möjlighet att träna med oss utomhus i Rålis, Observatorielunden, Liljeholmen och i Segeltorp. Självklart tar vi med oss träningsutrustning då, så som TRX, gummiband, Procedos plattform 9 m.m.