Personlig träning

 

Med hjälp av någon av våra personliga tränare/hälsocoacher ser vi till att du behåller din motivation eftersom vi alltid arbetar med olika mål med våra klienter. Du upptäcker också ganska snart hur mycket roligare det är att träna tillsammans med någon och hur mycket enklare det är att faktiskt prioritera in din träning i vardagens pussel när du vet exakt vad du ska göra när du ska träna.

Sluta gissa hur just du tränar effektivast är en av de stora fördelarna att anlita någon av våra personliga tränare/hälsocoacher. Alla våra träningsprogram skräddarsys utifrån just dig och dina mål. Självklart spelar det heller ingen roll om du är nybörjare, träningsvan eller elitidrottare, vi vet att alla kan utveckla sin träning!

DSC_4491

Våra tjänster innehåller även veckovis återkoppling via sms eller mejl.
Pris, personlig träning, 850 kr/timme (inkl. moms).

Även under hela 2018 fortsätter, vi att erbjuda grenspecifik fysträning inom samtliga racketsporter, handboll och fotboll. Exakt prisuppgift för denna tjänst lämnas  vid förfrågan.

Betalningsvillkor:
Betalning sker innan första träningspasset eller enligt särskild överenskommelse.

Tailored Training SR håller till på Power Club på Holländargaran 31 i Stockholm (inget medlemskap krävs). Det finns även möjlighet att komma ut till kunder som har en egen träningslokal. Vid resor utanför Stockholmsområdet tillkommer reskostnader.

Under perioden aug-oktober finns det även möjlighet att träna med oss utomhus i Rålis, Liljeholmen och i Segeltorp. Självklart tar vi med oss träningsutrustning då, så som TRX, gummiband, Procedos plattform 9 m.m.