Utomhusträning

B.E.S.T.

Balance Endurance Strength Training är vår egen utomhusträning. Fokus under passen ligger på en kombinationen av balans, uthållighet, styrka och rörlighet i olika rörelseplan (3D-träning.) för hela kroppen. B.E.S.T är utformat för att passa alla – oavsett träningsnivå. Du bestämmer själv belastning under träningspassen och inga förkunskaper krävs.
Tanken bakom B.E.S.T är att vi ser kroppen som en kedja, dvs. alla muskler och leder påverkar varandra på ett eller annat sätt. Med andra ord; DIN kropp kan aldrig bli starkare än den svagaste länken i just din kedja. Därför vill vi erbjuda en träningsform där du får träna hela din kropp på olika sätt.

Våra B.E.S.T pass sker i små grupper, max 10 personer i varje grupp, detta för att alla deltagare ska få individuell feedback under träningen. Under alla träningspass är vi minst en personlig tränare på plats som visar övningar och har hand om träningen. Här kan ni kan läsa mer om vilka vi är och hur vi arbetar med personlig träning. Varje vecka har B.E.S.T-passen olika teman, t.ex. balans/stabilitetsträning, överkropp, ben etc. Under träningspassen tillhandahåller vi olika typer av träningsredskap, bland annat; TRX, powerbands och träkäppar m.m. Träningspassen pågår i 60 minuter (inkl. uppvärmning och nedvarvning) oavsett väderförhållande. Videoklippen visar smakprov på hur träningspassen kan se ut!

Rålambshovsparken

Prova på-pass: GRATIS (gäller under augusti)
Säsongskort: 1925 kr (då har du alltid en plats bokad), betalas mot faktura i förskott.

Utomhusträningen för HT-18 börjar den 22 aug  (tema, helkropp) i Rålis kl.18.00-19.00 Samling vid den vita statyn mitt i parken som ser ut som ett ”isblock”. Nedan finns alla terminens datum,

P1. 22a aug, Överkropp
P2. 29e aug, kondition
P3. 5e sep, stabilitet, rörlighet och balans.
P4. 12e sep, helkropp
P5. 19e sep, överkropp
P6. 3e okt, ben
P7. 10e okt, stabilitet, rörlighet och balans.
P8. 17e okt, kondition
P9. 24e okt, helkropp
P10. 31a okt, överkropp
P11. 6e nov, ”Gott och blandat” (OBS! tisdag)

Sista anmälningsdag är 18e aug (för säsongskort). Det finns möjlighet att vara med på Prova på-pass augusti ut. Därefter går det att köpa resterande pass eller att köpa pass styckevis (190 kr).

Segeltorp

Prova på-pass: GRATIS
Säsongskort:

Just nu har B.E.S.T sommaruppehåll. I augusti startar träningen igen.

 

Skicka in din anmälan

För- och efternamn

Plats

Din mailadress

Är du intresserad av prova på-pass eller säsongskort?