Dag två på Stockholm Triathlon

Måste helt klart börja med att berömma alla Triathleter som kämpat på i dag i det usla vädret! Var på plats efter Norrmälarstrand( vid växlingszonen) när himlen öppnade sig och var tacksam att jag hoppat i hel Goretex mundering från topp till tå =) Det som fascinerade mig mest i dag var helt klart den stora variation av deltagare som passerade, en och annan på kolfibercyklar, MBT, damcyklar (med
cykelkorg med diverse i) och merparten på olika typer av hybrid cyklar. Alla med gissningsvis ett och samma mål, jag ska klara det här och det är bara att fortsätta fram till mål!

Dagens mest opassande kommentar vid växlingszonen. En kvinna kommer från simningen och ser rätt slut ut, en man bakom mig (som gissningsvis känner henne) ropar är du laddad Helena? Direkt när hon ska hoppa på sin cykel!

Avslutningsvis dagens eloge går helt klart till min klient Madeleine! Vi kan väl säga så här, få som jag såg hade lika pigga ben ut från växlingszonen efter cyklingen som du! GRYMT BRA JOBBAT!

1 thought on “Dag två på Stockholm Triathlon”

Comments are closed.